free page hit counter

The Ennrons

Wij zijn The Ennrons een semi-akoestische rockduo uit Haarlem, bestaand uit een verdwaalde native en een Schots-Ierse Brit. We schrijven en spelen onze eigen nummers met af en toe een tot eigen gemaakte cover.  Onze muziek bestrijkt een breed scala aan stijlen: van melodieuze singer-songwriter composities met tweestemmig zang tot ruig rockende nummers. Als je een van onze nummers hoort krijg je het niet meer uit je hoofd. Onze stijl is intiem, soulvol en toch gepassioneerd.

Bernard komt met zijn Britse roots natuurlijk uit het mekka van de popmuziek. Hij heeft als straatmuzikant in Europa rondgereisd en heeft zelfs zijn geluk gezocht bij een band in de Verenigde Staten.

Ronald heeft alles gespeeld tussen harde gitaarrock en bruiloften en partijen muziek. De twee hebben elkaar nu gevonden met twee keer semi-akoestische gitaar, twee keer zang en een keer mondharmonica. The Ennrons zijn niet bang in hun teksten de grote thema’s van het leven aan bod te laten komen: de liefde, de zin van het bestaan, vriendschap, de waarheid en de leugen en natuurlijk het thema liefde voor muziek.

 Luister hier naar “Kill a Butterfly”